Blog

Hør Dungillie Pipe Band

Klik her og hør og se sækkepibeorkestret

 

News 08-03-2020

Vores Pipe Major, Lars Graham Foldager Larsen, har fået en nyindstiftet pris: Den danske Balvenie-hædersbevisning, for sin mangeårige indsats for den danske sækkepibeverden. Det skete ved Spring Competition (Piping & Drumming) lørdag 7. marts 2020.

Konkurrencemæssigt løb trommerne med placeringerne: I solodrumming vandt Jack Andersen march for begyndere, Claus Olsen blev nr. to i både march/strathspey/reel og hornpipe/jig og nr. tre i 6/8-march, og Tommy Clarke Nielsen vandt en tredjeplads i march/strathspey/reel.

Og vi fik taget et nyt bandfoto.

News 13-01-20

Sjov og udbytterig bandweekend med instruktion af Carel Ooms og David Lundgreen, inden Dungillie Pipe Band lige om lidt tager til konkurrence i Bremen.

  

 

News 26-01-20

Fin band-tur til BAG Winter Competition i Bremen, hvor vi fik en andenplads i march/strathspey/reel - og var placeret i toppen i de to andre konkurrencer, vi deltog i. Her er pipe major Lars Foldager på scenen for at hente diplomet og den whisky, der fulgte med. 

 

100

News 18-11-2019

Dungillie Pipe Band fik fine resultater ved Holbæk Autumn Championships. Vi fik en andenplads i miniband march, og pipe quartets fik en andenplads i march og en tredjeplads i medley. På trommesolosiden fik Claus Olsen en førsteplads i 6/8-march og en andenplads i både hornpipe/jig og march/strathspey/reel. Tommy Clarke Nielsen fik en andenplads i 6/8-march. Solopiper Dirch Buur vandt førstepladsen i Slow Air og fik en tredjeplads i march. Lars Foldager fik en fjerdeplads i piobraichd. 

Bandet fik desuden en usædvanlig dommerseddel fra verdensnavnet Stuart Liddel for vores usædvanlige medley: Variationer over "Skye Boat Song".